Falipo candles is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in hoogwaardige geurkaarsen waarbij in het productieproces milieuvriendelijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een hoofdrol innemen.

De basis van onze kaarsen is voornamelijk soja was en wordt zo nodig aangevuld met koolzaad was, cocos was of bijenwas. Wij kopen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen in welke in Nederland tot kaarsen worden verwerkt waarbij wij onze eigen recepten en werkwijze hebben ontwikkeld. De kaarsen worden geproduceerd door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Onze doelstelling is om zo veel mogelijk werk te bieden aan mensen met een achterstand to de arbeidsmarkt, u kunt hierbij denken aan jongeren, 40 plussers en lang werkelozen omdat wij van mening zijn dat dit een vergeten groep is. Wij hopen deze mensen uit hun isolement te krijgen, ervaring te geven, zodat zij weer actief onderdeel uitmaken van de beroepsbevolking.

Naast maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij het ook erg belangrijk bij te dragen aan lokale initiatieven of goede doelen en houden wij ervan om liefde en respect te geven op onverwachte momenten. Een complimentje is snel gemaakt en brengt altijd een glimlach bij de ontvanger. Of we geven een gratis kaarsje, zomaar onverwachts op straat als onze account managers op pad zijn. Optimisme, gezelligheid, respect en liefde daar staan wij voor. Onze heerlijke geurkaarsen helpen ons hier een handje bij.

Vragen of suggesties?, neem gerust contact met ons op!